Velibaba İlkokulu

Vizyon: İnsanlığın geleceğine yön veren,bilim ve teknolojinin farkında olan,kendini gerçekleştirmiş,çağdaş,bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, sağlıklı düşünebilen,sosyal yönünü geliştiren,bilgi ve becerileri pratiğe dönüştüren,düşüncelerini demokratik kurallara uygun ifade edebilen kendine güvenen, MEB´in öngördüğü müfredat ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak; Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluklarının bilincinde, Öz disiplini gelişmiş, genel kültürü sağlam,toplum değerleriyle barışık, sistemli çalışan, kendine ve topluma faydalı,mutlu,ruh sağlıklı yerinde bireyler yetiştiren bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: Başlama 9:00 Bitiş 15:50
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pendikvelibaba.meb.k12.tr

Adres - Velibaba Mah. Aydos Cad. No15 Pendik /İstanbul

Öğretim Şekli :tam gün

Adres - Velibaba Mah. Aydos Cad. No15 Pendik /İstanbul

Ulaşım Pendik´ten gelişlerde mavi tabelalı Aydos dolmuşları , Pendik İETT geçit durağından 132K,132A,132V, Pendik Köprüsü durağından 16C, Kartal yönünden gelişlerde 16S ,KM21(metro),16N,Kadıköy yönünden gelişlerde,16N,Kurtköy yönünden gelişlerde Viaport durağından mavi tabelalı aydos dolmuşları, 16S,132K otobusleri ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkeze 5 km uzaklıkta