İSTANBUL / PENDİK - Velibaba İlkokulu

Velibaba İlkokulu

Velibaba Mah. Aydos Cad. No15 Pendik /İstanbul
Vizyon
İnsanlığın geleceğine yön veren,bilim ve teknolojinin farkında olan,kendini gerçekleştirmiş,çağdaş,bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, sağlıklı düşünebilen,sosyal yönünü geliştiren,bilgi ve becerileri pratiğe dönüştüren,düşüncelerini demokratik kurallara uygun ifade edebilen kendine güvenen, MEB´in öngördüğü müfredat ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak; Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluklarının bilincinde, Öz disiplini gelişmiş, genel kültürü sağlam,toplum değerleriyle barışık, sistemli çalışan, kendine ve topluma faydalı,mutlu,ruh sağlıklı yerinde bireyler yetiştiren bir eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :tam gün
Başlama 9:00 Bitiş 15:50
doğalgaz
Ulaşım
Pendik´ten gelişlerde mavi tabelalı Aydos dolmuşları , Pendik İETT geçit durağından 132K,132A,132V, Pendik Köprüsü durağından 16C, Kartal yönünden gelişlerde 16S ,KM21(metro),16N,Kadıköy yönünden gelişlerde,16N,Kurtköy yönünden gelişlerde Viaport durağından mavi tabelalı aydos dolmuşları, 16S,132K otobusleri ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
ilçe merkeze 5 km uzaklıkta